PDA

View Full Version : Copy script - Define a 'folder' as a 'target drive'?


mortenosx
03-21-2006, 04:31 PM
I read the post about "Define a 'folder' as a 'target drive'?" but do not understad it :confused:

How do i select the target drive, for my script.

dnanian
03-21-2006, 04:53 PM
I don't know what you mean, Morten. Scripts don't define sources or destinations -- they select files and apply actions to them. The source is always the source volume picked in the first pop-up, and the destination is the destination volume (or image) picked in the second.

mortenosx
03-22-2006, 01:15 PM
I get the point - but if i want to make a scheduled script ????

Do i simply manuel select copy from to drive using my script ?
and then select sheduled !

dnanian
03-22-2006, 01:21 PM
You just set things up just like you would normally. Then, click "Schedule" instead of "Copy Now".